Стрелецът, който уби трима студенти от Мичиганския държавен университет и рани

...
Стрелецът, който уби трима студенти от Мичиганския държавен университет и рани
Коментари Харесай

Стрелецът от Мичиган - психично болен и познат на полицията

Стрелецът, който умъртви трима студенти от Мичиганския държавен университет и рани петима други, преди да посегне на живота си, е имал психологично заболяване. Носел е и записка в джоба си със опасност за сходни набези две учебни заведения в щата Ню Джърси. Това заяви полицията в понеделник.

Разкриването на явна връзка в Ню Джърси със обвинения, 43-годишния Антъни Дуейн Макрей, пристигна, до момента в който следователите търсеха улики какво го е предиздвикало да открие огън в понеделник вечерта в кампуса в Източен Лансинг.

Макрей, който живеел в прилежащия град Лансинг, Мичиган, столицата на щата, не е имал връзки с университета или връзки с някоя от жертвите си.

" Нямаме визия за какво той пристигна в кампуса, с цел да направи това, сподели Крис Розман, краткотраен заместник-началник на полицията рано през вчерашния ден, часове след стрелбата в академична зала и близката постройка на студентския съюз.

Съсед на Макрей го разказва пред " Ройтерс "  като " същински демон ", който постоянно стреля с револвера си вкъщи.

Бащата на обвинения, Майкъл Макрей, заяви, че синът му е бил задържан за носене на огнестрелно оръжие без разрешение  през 2019 година

Стрелбата стартира към 20:30 ч. локално време и целият кампус и близките квартали бяха сложени под защита, до момента в който полицията претърсваше врата на врата за стрелеца. Преследването завърши към три часа по-късно в Лансинг, където Макрей се простреля, съобщиха управляващите.

Снимки демонстрират по какъв начин влиза в постройка, след което се качва по стълбите, облечен с яке, бейзболна шапка и черна маска върху долната част на лицето. Изглежда, че държи револвер в едната си ръка, само че властите не разкриват какъв вид оръжие е употребявано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР